Mijn naam is Pascalle Kuijpers, ik ben gediplomeerd medisch pedicure - ook voor de diabetische voet -, en ben daarnaast ook schoonheidsspecialiste. Sinds 2014 ben ik als schoonheidsspecialiste & pedicure  actief onder de bedrijfsnaam  "Voet en Top Time". Uiteraard ben ik gediplomeerd via "ProVoet" en aangesloten bij "ProCert" 

Ik ben continue bezig met het uitbreiden en updaten van mijn vakkennis dmv cursussen bij ProVoet en andere erkende instituten. (oa Oncologie en Voet Zorg)

Voet & Top Time is een kleinschalige knusse salon, gevestigd in Heerlen. Ik werk uitsluitend met natuurlijke producten. Voor de schoonheidsbehandelingen maak ik gebruik van 2 productlijnen: één op basis van Dode Zee mineralen en één met 100% natuurzuivere en biologische ingrediënten. Voor de voetbehandelingen werk ik met producten op basis van honing, geheel ongeparfumeerde producten of natuurlijke oliën (zie meer info bij 'producten')

Wilt u uw voeten laten verzorgen, een heerlijke voetmassage krijgen of wilt u lekker ontspannen met een gezichtsbehandeling? U bent welkom in mijn salon, of indien wenselijk kom ik voor een behandeling bij u thuis.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking, of beter nog maak een afspraak! Ik verwelkom u graag onder het genot van een kopje koffie of thee.

Tot snel bij Voet & TopTime!

Voet & Top Time Medisch Pedicure en Schoonheidsverzorging


Voet & Top Time  Medisch Pedicure en Schoonheidsverzorging, gevestigd aan Tichelbeekstraat 6, 6417SJ Heerlen,is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:


www.voetentoptime.nl
Tichelbeekstraat 6
6417 SJ Heerlen
0455424930 / 0653638749

Pascalle Kuijpers is de Functionaris Gegevensbescherming van Voet & Top Time Medisch Pedicure en Schoonheidsverzorging . Hierna te noemen V&TT.
Zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken


V&TT verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam;
- Geslacht;
- Geboortedatum;
- Geboorteplaats;
- Adresgegevens;
- Telefoonnummer;
- E-mailadres;

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken


V&TT verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:
- medische gegevens die betrekking hebben op uw gezondheid (ten behoeve van de pedicure behandeling);
- burgerservicenummer (BSN) (ten behoeve van de verwijzende zorgverlener).

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken


V&TT verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling;
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
- V&TT verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming


V&TT neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van V&TT ) tussen zit. V&TT gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: WORD (ten behoeve van vastleggingen), EXCEL (ten behoeve van administratie), Windows Photo Galery (ten behoeve van foto's voor en na pedicure behandeling) en Whatsapp, SMS en Windows Live Mail (ten behoeve van e-mail verkeer).

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren


V&TT  bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
Voor alle categorieën persoonsgegevens hanteren wij de wettelijke bewaarplicht ingevolge de Algemene Wet inzake Rijksbelastingen (thans 7 jaren).

Delen van persoonsgegevens met derden

 

V&TT verkoopt uw gegevens niet door aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u (ten behoeve van de podotherapeut voor klanten die zijn doorverwezen) of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. V&TT blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

V&TT gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen


U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u doen door contact op te nemen met V&TT. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevens-overdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. V&TT zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. V&TT wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen


V&TT neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ls u als diabetespatiënt naar een pedicure gaat met de aantekening “Diabetische Voet” dan kunt u in sommige gevallen in aanmerking komen voor een vergoeding (tegemoetkoming) van de behandelingskosten.

Voet en Top Time is middels ProVoet erkend als behandelaar door vele verzekeringsmaatschappijen. Ik help u graag met advies en begeleiding mbt diabetes & risico voet declaraties naar verzekeringsmaatschappijen.

Behandeling uitsluitend volgens afspraak, betalingen contant.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Afmelden of verzetten van een afspraak minimaal 24 uur voor de gereserveerde behandeldatum

Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht

Bij huisbezoek geld een maximale afstand van 5km, gerekend vanaf de salon. Extra km worden met €0,30 p/km doorbelast.

Prijswijzigingen & typefouten voorbehouden

Lid : ProVoet 313091

KVK nummer : 61795798

BTW nummer : NL058491284B01

ING Bank : NL02INGB0748801960

Geregistreerd bij

Erkend door