Mijn naam is Pascalle Kuijpers, ik ben gediplomeerd medisch pedicure - ook voor de diabetische voet -, en ben daarnaast ook schoonheidsspecialiste. Sinds 2014 ben ik als schoonheidsspecialiste & pedicure  actief onder de bedrijfsnaam  "Voet en Top Time". Uiteraard ben ik gediplomeerd via "ProVoet" en aangesloten bij "ProCert" 

Ik ben continue bezig met het uitbreiden en updaten van mijn vakkennis dmv cursussen bij ProVoet en andere erkende instituten. (oa Oncologie en Voet Zorg)

Voet & Top Time is een kleinschalige knusse salon, gevestigd in Heerlen. Ik werk uitsluitend met natuurlijke producten. Voor de schoonheidsbehandelingen maak ik gebruik van 2 productlijnen: één op basis van Dode Zee mineralen en één met 100% natuurzuivere en biologische ingrediënten. Voor de voetbehandelingen werk ik met producten op basis van honing, geheel ongeparfumeerde producten of natuurlijke oliën (zie meer info bij 'producten')

Wilt u uw voeten laten verzorgen, een heerlijke voetmassage krijgen of wilt u lekker ontspannen met een gezichtsbehandeling? U bent welkom in mijn salon, of indien wenselijk kom ik voor een behandeling bij u thuis.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking, of beter nog maak een afspraak! Ik verwelkom u graag onder het genot van een kopje koffie of thee.

Tot snel bij Voet & TopTime!

Geregistreerd bij

Erkend door